Installatie

Keijsers Martens is gespecialiseerd in elektrotechniek en installatietechniek. Hierbij kunnen wij u begeleiden van A tot Z. Heeft u vragen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via info@keijsersmartens.nl of bel naar 0478-544200. 

Per 1 maart 2020 zijn wij gestopt met onderhoud/storingen aan cv-installaties in woningen. Wij zijn een samenwerking gestart met Feenstra Venray. Zij zijn juist gespecialiseerd in cv-installaties in woningen. Bekijk de website voor meer informatie www.feenstra.com/keijsersmartens.

Bedrijfsmatig kunnen wij wellicht een warmtepomp realiseren, helaas kunnen wij particulier dit niet. Wij krijgen vaak de vraag wat wij zouden aanraden, en wat wij zouden kunnen betekenen in het realiseren van een warmtepomp. Wij willen u dan graag verwijzen naar www.verbeterjehuis.nl Hier kunt u inzien wat voor uw woonsituatie geschikt is en krijg je een indicatie van kosten en subsidies. 

Elektra en Inspecties

Wij kunnen de volgende keuringen/inspecties voor u realiseren:

  • NEN1010
  • NEN3140
  • SCIOS Scope 7a
  • SCIOS Scope 8
  • SCIOS Scope 10
  • EBI-PO
  • Noodverlichting
  • Legionella
  • CO


Wilt u meer informatie over keuringen en inspecties kijk dan op: Inspecties en keuringen

Ja, om veilig te kunnen werken en te voldoen aan de (Arbo)wetgeving moet ieder bedrijf zich aan de regels houden. Veel verzekeringen verplichten daarom ook diverse keuringen/inspecties. Onze gecertificeerde medewerkers kunnen deze keuringen/inspecties voor uw bedrijf uitvoeren.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op: Inspecties en keuringen

Voor een inspectie of keuring (NEN 3140, SCIOS Scope 8/10) kunt u een gemiddelde wachttijd van twee maanden verwachten. 

Bij het aansluiten van PV panelen moet de interne bedrading en componenten van de meterkast geschikt zijn voor het gezamenlijk vermogen van energieleverancier en PV panelen.

Met smart charching wordt ervoor gezorgd dat de elektrische auto op basis van het beschikbare vermogen wordt opgeladen.

Wanneer de aardlekschakelaar uitschakelt, kijkt u eerst of u een reden kunt vinden. Vaak kan het een kleinigheid zijn als een koffiezetapparaat welke is overgelopen of een overkokende waterkoker. Trek dan het betreffende apparaat uit het stopcontact en zet de aardlekschakelaar weer om.

Soms wil het minder eenvoudig zijn. Vindt u geen reden waarom de aardlekschakelaar uitschakelt? Dan kunt u als volgt te werk gaan.

Een 30mA (0,03A) aardlekschakelaar beveiligd nooit meer dan 4 groepen. Zet de groepen boven de aardlekschakelaar uit. Schakel dan de aardlekschakelaar weer in. Hierna zet je de groepen weer één voor één aan. De aardlekschakelaar zal er uit slaan bij de groep waar de fout zit. Laat deze groep uit staan en zet de rest incl. de aardlekschakelaar weer aan. U kunt nu gericht zoeken naar het stuk apparatuur welke de fout veroorzaakt. Komt u er nog niet uit, dan kunt u contact opnemen met: 0478-544200.

Wanneer zekeringen heet worden is dit een teken van overbelasting. Dit is vaak op te lossen door het laatst toegevoegde apparaat op een andere groep te plaatsen. Het kan ook zijn dat het voor u verstandig is om uw capaciteit te verhogen. Echter houdt dit in dat uw zekeringen kast uitgebreid dient te worden. Vaak kan dit wel als uitbreiding, maar dit moet per geval bekeken worden.

Algemeen

Keijsers Martens is gespecialiseerd in elektrotechniek en installatietechniek. Hierbij kunnen wij u begeleiden van A tot Z. Meer weten? Kijk eens op onze werkgebieden:

Ons kantoor is door de week telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur.

Onze balie/magazijn is open tussen:

08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:30 bereikbaar.

Heeft u een storing? Daarvoor zijn wij 24/7 bereikbaar via het telefoonnummer 0478-544200.

Heb jij interesse om bij ons te komen werken? Neem dan eens een kijkje op onze andere pagina: www.werkenbijkeijsersmartens.nl 

Afspraak maken bij Keijsers Martens

Vragen of advies? Wij helpen u graag!

Afspraak maken

© 2024 - Keijsers Martens
Created by