Headerafbeelding

Totaalinstallateur in Noord-Limburg

Keijsers Martens is een innovatief en energiek bedrijf dat u een compleet scala aan elektro- en werktuigbouwkundige installatietechniek biedt. 

Door de bundeling van krachten zijn wij een echte totaalinstallateur! Wij bieden, als geen ander bedrijf in de regio Limburg en Brabant, elektro- en werktuigbouwkundige installatietechniek aan. Met beide specialisaties in huis, levert Keijsers Martens u kwalitatief hoogstaande, veilige, energiezuinige en complete installaties. Wij staan garant voor een comfortabele en energiezuinige werk- en leefomgeving die voldoet aan eigentijdse eisen en mogelijkheden.

En dat alles, zoals altijd, met aandacht voor persoonlijk contact en goede service. Want dat staat bij ons centraal. Keijsers Martens is voor u de betrouwbare partij op wie en met wie u kunt bouwen!

Keijsers Martens: vertrouwd en energiek!

Uw voordelen

Keijsers Martens is een betrouwbare elektro- en werktuigbouwkundige installatiepartner voor:

  • Advies en ontwerp
  • Installatie en uitvoering
  • Service en onderhoud

Door krachtenbundeling:

  • Bieden wij u nóg meer in de elektro- én werktuigbouwkundige installatietechniek;
  • Zijn we in een groter gebied inzetbaar;
  • Voldoen wij continu aan de steeds hoger gestelde eisen van veiligheid en duurzaamheid;
  • Zijn wij op de hoogte van de ontwikkelingen en laatste trends op installatiegebied;
  • Verzorgen wij het complete plaatje als het om installaties gaat. 

Welke vraag u ook heeft, wij gaan samen de uitdaging aan om u een toekomstbestendige oplossing te bieden.

Onze mensen

Keijsers Martens is een gezond en innovatief bedrijf met vakkundige en gemotiveerde medewerkers, slagkracht en kennis. Onze vakmensen staan 24/7 voor u klaar en kunnen u optimaal ontzorgen met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van elektrotechnische én werktuigbouwkundige installaties.

Afspraken die we maken, komen we na! Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Hoe is Keijsers Martens ontstaan?

In 2018 zijn de twee vertrouwde familiebedrijven Keijsers-Manders BV en Elektro Martens in één onderneming Keijsers Martens samengegaan.

Al sinds 1900 is het familiebedrijf Keijsers-Manders BV in de regio een begrip in de installatietechniek. Van meterkast tot stopcontact, van keukenkraan tot afvoerbuis en van centrale verwarming tot airconditioning. Keijsers-Manders regelde het voor u. Door professionalisering en modernisering is het aanbod uitgebreid.

Elektro Martens is in 1963 in Venray gestart als specialist in elektrotechniek. Gaande de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot de elektrotechnische expert in Noord-Limburg en oostelijk Brabant. Van huisinstallatie met Domotica tot complete elektrische bedrijfsinstallaties, ICT-netwerken en beveiligingssystemen. Martens regelt het.

Keijsers Martens is in de regio Venray dé totaalinstallateur voor opdrachtgevers in de agri- en foodsector, industrie en utiliteitsbranche.

‘De versmelting van de twee bedrijven tot Keijsers Martens was een kleine stap, maar een grote aanwinst voor het aanbod in elektro- en werktuigbouwkundige installatietechniek.’

Bekijk onze tijdlijn

Afspraak maken bij Keijsers Martens

Vragen of advies? Wij helpen u graag!

Afspraak maken

© 2023 - Keijsers Martens
Created by