Particulieren bij Keijsers Martens

Van de meterkast, verlichting, wandcontactdozen, voorzieningen voor geluid, zonneboilers, warmtepompen, zonnepanelen tot en met het netwerk; Keijsers Martens installeert, repareert en onderhoudt het.

Wij verzorgen meer dan alleen uw storing in huis of het plaatsen van uw airco. Wij denken met u mee en bieden u het antwoord op uw vraag naar een perfect woonklimaat. Met Keijsers Martens haalt u sfeer, warmte, comfort, bedrijvigheid, luxe en duurzaamheid in huis.

Samenwerking

Keijsers Martens denkt met u mee en zorgt voor een totaaloplossing. Door onze samenwerking met betrouwbare en ervaren partners regelen wij voor u ook de aanvullende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan de tegelzetter voor de badkamer of de dakdekker die helpt bij het plaatsen van zonnepanelen.

Storingen

Wanneer u eindelijk intrekt in uw nieuwe woning of klaar bent met de verbouwing dan wilt u zorgeloos genieten van al uw nieuwigheden. Periodiek onderhoud is hierbij belangrijk. Dit voorkomt storingen en draagt bij aan veilig wonen. Voorkom zorgen en hoge kosten en sluit een onderhoudscontract af dat bij u past.

Bij Keijsers Martens kunt u rekenen op een 24/7 service- en onderhoudsdienst.

Informeer naar de verschillende service- en onderhoudscontracten. Ook als u een installatie heeft die niet door ons is geplaatst. Samen vinden we een passende oplossing.

Meer particuliere projecten

Particulieren Zorgboerderij “de Geijsterse Hoeve”, Geijsteren
Zorgboerderij “de Geijsterse Hoeve”, Geijsteren
  • Levering en montage
  • Elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installatie
Bekijk project
Particulieren Conny Janssen, Ysselsteyn
Conny Janssen, Ysselsteyn
  • Technisch plan nieuwbouw
Bekijk project
Particulieren Nieuwbouw luxe woonhuis
Nieuwbouw luxe woonhuis

Hier verzorgden wij;

- Warmtepomp installatie

- Ventilatie systeem

- Loodgieterswerkzaamheden

Bekijk project
Afspraak maken bij Keijsers Martens

Vragen of advies? Wij helpen u graag!

Afspraak maken

© 2018 - Keijsers Martens
Created by